073-9671837
SEB 5226-10 285 98
Förenings Bankkonto
Eid Al Adha Mubarak

Eid Al Adha Mubarak

  • Posted by: afghan
  • Kategori: Islam/info
سلام علیکم ورحمة الله

Vi vill i förväg gratulera alla muslimer i världen och särskilt våra bröder och systrar i Stockholm till Eid al-Adha och önskar er en fest fylld med lycka och välgång. Vi vill också informera er om att lördagen sammanfaller med dagen för Arafat och att söndagen den 24/06/16 är den första dagen av Eid al-Adha.
I detta sammanhang har följande tider planerats för att utföra Eid-bönen:
Första bönen: kl 08.00
Andra bönen: kl 09.00
Tredje bönen: kl 10.00
Vi ber våra kära bröder och systrar att komma vid de angivna tiderna med hänsyn till parkeringsproblemen och att följa moskéns regler och föreskrifter. Er närvaro vid de angivna tiderna bidrar inte bara till ordningen och strukturen för ceremonin, utan underlättar även parkering och framkomlighet.
Vi ber er att samarbeta och följa moskéns regler så att vi kan fira denna stora islamiska högtid i lugn och glädje och dra nytta av Eid-välsignelserna.
Med respekt och önskan om en välsignad och lycklig Eid för er alla.

Moskéadministration